Medewerkers

Aanwezigheid:

Huisarts Assistente Praktijk ondersteuner
Maandag Dokter Kok  samira
Dinsdag Dokter Kok  marloes Bertien (somatiek)
Woensdag Dokter Reuvers  marloes  neda(GGZ-jeugd)

om de week

Bertien (somatiek)

om de week

Donderdag Dokter Kok  samira
Vrijdag Dokter Kok  marloes  Lia (GGZ)

 

Dokter Kok 

Afgestudeerd in 1981 als arts, huisartsenopleiding afgerond in 1983.
Kort na het afstuderen heb ik gewerkt op de zeevaartschool in Amsterdam, in een verloskundigenpraktijk en  in een opvang voor drugsverslaafden. Daarna ben ik kortdurend huisarts in Den Bosch en Amsterdam geweest. Ook heb ik gewerkt in zowel somatisch als psychogeriatrische verpleeghuizen in Hilversum en Rotterdam. Vanaf 1989 ben ik werkzaam in Haarlem als huisarts. Daarnaast heb ik in Haarlem nog even bij de Brijder stichting gewerkt.

 

Dokter J.M. Reuvers

Mijn naam is Nienke Reuvers en sinds 2016 ben ik huisarts en werk ik in de regio Haarlem. Per oktober 2018 werk ik elke woensdag in de praktijk van dokter Kok. Ik vind het leuk om in deze kleine praktijk te werken en mij samen met de rest van het team in te zetten om  zo goed mogelijke zorg voor u te realiseren. Als huisarts geniet ik van het persoonlijke contact met mensen en vind ik het interessant om met alle aspecten van de geneeskunde bezig te zijn en mij te blijven ontwikkelen. In mijn privé leven geniet ik van mijn gezin met 2 kinderen en ben ik graag buiten op het strand of in de bossen.

 

Bertien Faber, praktijkondersteuner somatiek

In 2010 heb ik mij omgeschoold tot praktijkondersteuner somatiek en sindsdien ben ik voor 2 dagen in de week werkzaam in een huisartsenpraktijk in Bloemendaal. In januari 2015 ben ik hier in de praktijk gekomen als vervangster van Jasmijn in verband met haar zwangerschapsverlof. Met ingang van 1 juni 2015 werk vast voor 1 dag in de week als praktijkondersteuner. Ik zie mensen met diabetes, astma, COPD en een hoge bloeddruk.

 

Lia Hoetjes, praktijkondersteuner GGZ

Graag stel ik mij aan u voor. Mijn naam is Lia Hoetjes, ik ben 49 jaar oud. Ik heb ruim 20 jaar ervaring in het bieden van hulpverlening aan volwassenen, tieners en adolescenten , partners en gezinnen. Van achtergrond ben ik maatschappelijk werker en inmiddels bijna klaar met mijn opleiding tot relatie- en gezinstherapeut. Naast mijn werkzaamheden bij dokter Kok ben ik een dag per week werkzaam in mijn eigen praktijk en daarnaast werk ik nog een aantal uren als medisch maatschappelijk werker in een ziekenhuis.

Ik heet u van harte welkom bij mij in de praktijk van dokter Kok om over datgene in gesprek te gaan waar u wat steun bij kunt gebruiken. Soms zijn een aantal gesprekken met mij voldoende. Soms is het passend om te verwijzen. Dit alles vanzelfsprekend in overleg met dokter Kok en met uzelf.