Medewerkers

Aanwezigheid:

Huisarts Assistente Praktijk ondersteuner
Maandag Dokter Thoolen Marloes
Dinsdag Dokter Kok  Marloes Bertien (somatiek)
Woensdag Dokter Kok  Marloes  Neda(GGZ-jeugd)

om de week

Bertien (somatiek)

om de week(oneven weken)

Donderdag Dokter Kok  Marloes
Vrijdag Dokter Kok  Marloes  Lia (GGZ)

 

Dokter Kok 

Afgestudeerd in 1981 als arts, huisartsenopleiding afgerond in 1983.
Kort na het afstuderen heb ik gewerkt op de zeevaartschool in Amsterdam, in een verloskundigenpraktijk en  in een opvang voor drugsverslaafden. Daarna ben ik kortdurend huisarts in Den Bosch en Amsterdam geweest. Ook heb ik gewerkt in zowel somatisch als psychogeriatrische verpleeghuizen in Hilversum en Rotterdam. Vanaf 1989 ben ik werkzaam in Haarlem als huisarts. Daarnaast heb ik in Haarlem nog even bij de Brijder stichting gewerkt.

 

Dokter mw F Thoolen

Met ingang van november 2019 werkt mw F Thoolen op maandagen in de praktijk van dokter Kok.
Sinds oktober 2019 ben ik op de maandagen werkzaam in de praktijk van dokter Kok. Na mijn basisopleiding in Maastricht heb ik op de spoedeisende hulp in Nederland en Australië en in de ouderenpsychiatrie gewerkt. Mijn huisartsopleiding heb ik in 2009 in Utrecht afgerond, waarna ik enkele jaren in Utrecht heb gewerkt. Omdat ik in Haarlem ben opgegroeid en mijn partner hier een baan kreeg, zijn we teruggegaan naar mijn geboortestad waar ik met veel plezier woon met mijn vriend en twee kinderen.
Als huisarts haal ik mijn werkplezier uit het contact met de patiënten dat wat mij betreft niet zo formeel hoeft te zijn. Graag bekijk ik met de patiënt wat de beste oplossing is, waarbij ik eerlijk ben in mijn idee over de klacht.

 

Bertien Faber, praktijkondersteuner somatiek

In 2010 heb ik mij omgeschoold tot praktijkondersteuner somatiek en sindsdien ben ik voor 2 dagen in de week werkzaam in een huisartsenpraktijk in Bloemendaal. In januari 2015 ben ik hier in de praktijk gekomen als vervangster van Jasmijn in verband met haar zwangerschapsverlof. Met ingang van 1 juni 2015 werk ik vast voor 1,5 dag in de week (elke dinsdag en op woensdag in de oneven weken) als praktijkondersteuner. Ik zie mensen met diabetes, astma, COPD en een hoge bloeddruk. Ook begeleid ik mensen die willen stoppen met roken.

 

Lia Hoetjes, praktijkondersteuner GGZ

Graag stel ik mij aan u voor. Mijn naam is Lia Hoetjes, ik ben 49 jaar oud. Ik heb ruim 20 jaar ervaring in het bieden van hulpverlening aan volwassenen, tieners en adolescenten, partners en gezinnen. Van achtergrond ben ik maatschappelijk werker en inmiddels bijna klaar met mijn opleiding tot relatie- en gezinstherapeut. Naast mijn werkzaamheden bij dokter Kok ben ik een dag per week werkzaam in mijn eigen praktijk en daarnaast werk ik nog een aantal uren als medisch maatschappelijk werker in een ziekenhuis.

Ik heet u van harte welkom bij mij in de praktijk van dokter Kok om over datgene in gesprek te gaan waar u wat steun bij kunt gebruiken. Soms zijn een aantal gesprekken met mij voldoende. Soms is het passend om te verwijzen. Dit alles vanzelfsprekend in overleg met dokter Kok en met uzelf.

 

Marloes van der Veldt, doktersassistente

Ik werk sinds januari 2019 in deze huisartsenpraktijk. Hiervoor heb ik ruim 15 jaar in een grotere huisartsenpraktijk gewerkt. Ik heb nu gekozen voor een kleinschaligere praktijk, waardoor ik meer contact kan hebben met de patiënten en dat is nu juist zo aantrekkelijk in het vak vind.