Reizigersadvies

Voor veel ‘verre’ vakantiebestemmingen worden vaccinaties geadviseerd. Wij willen graag voor u uitzoeken wat er wordt aangeraden voor uw vakantiebestemming. Dit advies is volgens landelijke richtlijnen samengesteld.

Omdat gezondheidsrisico’s per regio, per seizoen en per patiënt kunnen verschillen, vragen wij u het intakeformulier zo volledig mogelijk in te vullen. Door de arts wordt gekeken welke risico’s u loopt. Hieruit volgt dan een persoonlijk advies.

U kunt dit formulier hier downloaden, of ophalen bij de balie in de praktijk.

Zodra wij dit formulier van u ontvangen hebben gaan wij een advies opstellen.  Wanneer dat is gedaan nemen we telefonisch contact met u op en maken we een afspraak om het advies met u te bespreken. We maken dan, als dat nodig is, een vaccinatie schema en de recepten om de vaccinaties op te kunnen halen bij uw apotheek .

Wanneer u korter dan 4 weken voor vertrek reizigersadvies wilt krijgen verwijzen we u door naar de  Reispoli welke onderdeel is van de GGD Kennemerland. Tel: 023-789.16.16.
Ook word u naar de Reispoli verwezen wanneer u tegen gele koorts ingeënt moet worden.

Voor het opstellen van het advies, het consult en het zetten van de vaccinaties rekenen wij  € 56,57 per persoon. Dit is exclusief de vaccinaties bij de apotheek. Ga na bij uw verzekering of de vaccinaties voor u vergoed worden.
Voor minderjarigen met de zelfde reisbestemming als hun ouders rekenen wij geen kosten.