Informatie over COVID-19 (Corona)
Iedereen met lichte verkoudheidsklachten of hoesten en/of benauwdheid met koorts heeft mogelijk het Coronavirus. U wordt geadviseerd een afspraak te maken bij de GGD om u te laten testen :tel. 0800-1202

Het advies is om thuis te blijven tot 24 uur nadat de klachten zijn verdwenen. Ook huisgenoten worden geadviseerd om thuis te blijven. U hoeft alleen contact op te nemen met de huisartspraktijk wanneer u erg ziek of benauwd bent. Kom nooit zelf naar de praktijk!

Op advies van de GGD hebben alle huisartsen in de regio afgesproken alleen patiënten te zien met een klacht die niet kan wachten. Bijvoorbeeld hevige pijn. We proberen een deel van de klachten telefonisch te beoordelen. Ook het spreekuur van de praktijkondersteuners zal deels worden afgezegd of omgezet in telefonische consulten.

Door zo min mogelijk patiënten op de praktijk te zien en de patiënten te verspreiden proberen we (kwetsbare) patiënten en onszelf te beschermen tegen het Coronavirus én met z’n allen te voorkomen dat er een hoge piek met patiënten ontstaat.

(NB Wanneer u denkt een blaasontsteking te hebben, kom dan niet zelf naar de praktijk om urine in te leveren maar bel de praktijk om een tijd daarvoor af te spreken. )

Dank u voor de medewerking,

Het team van huisartspraktijk Kok.

Heeft u algemene vragen over het coronavirus? Neemt u dan contact op met het publieksnummer van het RIVM (0800) 13 51.
Maakt u zich zorgen over uw eigen gezondheid of die van uw huisgenoten? Kijk eerst op Thuisarts.nl, daar staat wat u moet doen:
• Ik ben bang dat ik besmet ben met het nieuwe coronavirus
• Ik wil voorkomen dat ik het nieuwe coronavirus krijg

Information about Coronavirus

If you have symptoms of a common cold or fever and cough and/or shortness of breath you might have the Coronavirus.
You’re strongly advised  to make an apointment for a test: GGD tel 0800-1202  and stay at home until 24 hours after the symptoms have disappeared. Your family members or housemates are advised to stay in as much as possible.

You only need to call the practice when you’re severely ill or short of breath.

In any circumstance do not come to the practice!

Call the practice (also if you want to make an appointment for other symptoms).Dit bericht is gepost op 15 maart 2020 en gearchiveerd onder Uncategorized. .