Even voorstellen

Graag stel ik mij aan u voor. Mijn naam is Lia Hoetjes, ik ben 49 jaar oud. Ik ben recent gestart in de praktijk van dokter Kok als praktijkondersteuner huisarts GGZ. Ik heb ruim 20 jaar ervaring in het bieden van hulpverlening aan volwassenen, tieners en adolescenten , partners en gezinnen. Van achtergrond ben ik maatschappelijk werker en inmiddels bijna klaar met mijn opleiding tot systeemtherapeut NVRG. Systeemtherapeut is een ander woord voor relatie- en gezinstherapeut. Het betekent dat ik ervaring heb en geschoold ben in gesprekken met een of meerdere mensen die met elkaar een relatie hebben.

Ik heb veel plezier in mijn werk. Het is mooi om een eindje met iemand te mogen meelopen en hen te ondersteunen in datgene waar zij mee worstelen of graag een stukje verder in willen komen. Steeds weer met veel bewondering voor hoe grote en kleine mensen omgaan met de dingen die hen kunnen overkomen. Naast mijn werkzaamheden bij dokter Kok ben ik een dag per week werkzaam in mijn eigen praktijk in mijn woonplaats in Noord Holland en daarnaast werk ik nog een aantal uren als medisch maatschappelijk werker in een ziekenhuis.

Samen met mijn man ben ik trotse ouder van onze 3 kinderen in de tienerleeftijd. Een jongenstweeling en hun grote zus. Mijn kinderen leren mij veel. Hoe het gaat op de middelbare school bijvoorbeeld en de nieuwste muziek.. En hoe spannend het kan zijn om te zeggen wat je van binnen voelt of denkt. Ik laad mijn accu graag op met lezen, film kijken, muziek, zingen, wandelen en dan vooral ergens onderweg lekker opsteken. Daarnaast ga ik graag op reis, liefst steeds weer naar nieuwe plekjes op onze mooie aardbol.

Ik heet u van harte welkom bij mij in de praktijk van dokter Kok om over datgene in gesprek te gaan waar u wat steun bij kunt gebruiken. Soms zijn een aantal gesprekken met mij voldoende. Soms is het passend om te verwijzen. Dit alles vanzelfsprekend in overleg met dokter Kok en met uzelf.Dit bericht is gepost op 19 januari 2016 en gearchiveerd onder Uncategorized. .